[+4] 0723 269 792 foxaradro@yahoo.com

 

 

 

MACARALE FORESTIERE – LIV Z, Z3

LIV seria Z – Macarale forestiere LIV din seria Z ocupă spațiu minim de instalare în poziția de transport, fiind instalate transversal, în același timp prezintă caracteristici excelente de muncă. Sunt macarale forestiere cu capacitate de  60 kNm, dezvoltate special pentru încărcare de lemn scurt. Deși scopul acestui tip de macarale este încărcarea buștenilor, ele pot fi folosite ca macarale de reciclare sau pentru manipularea deșeurilor.

LIV seria Z3 – Pe lângă avantajele oferite de seria Z, macaralele depozitate în poziție transversală, seria Z3 oferă posibilitatea montării de cârlig, pentru cazurile în care spațiul de poziționare este limitat. Aceste macarale sunt utile pentru orice tip de muncă, atât de manipulare a deșeurilor, cât și pentru încărcare lemn scurt. Macaralele Z3 sunt manufacturate cu o rază de acțiune de 8,8 m și o capacitate de la 102 la 156 kNm.

Ne găsiți aici

 

Vă punem la dispoziție cele mai noi și modernizate macarale manufacturate de compania Tajfun LIV din Slovenia. Oferim garanție și metode de plată avantajoase. Pentru informații și comenzi, vă stăm la dispoziție.

CONTACT