[+4] 0723 269 792 foxaradro@yahoo.com

 

 

 

MACARALE RECICLARE – LIV NZ, K

Seria NZ sunt macarale specializate pentru lucrul cu deșeuri. Ele combină toate calitățile bune ale familiei de macarale Z, dar au numai un singur cilindru extern, pe brațul principal al macaralei. Avantajul acestor modele este posibilitatea redusă de deteriorare a a cilindrului extern al brațului, când se lucră cu deșeuri sau bucăți mari de metale vechi. În afară de acest avantaj, o construcție specială permite montarea unui polip fier vechi de până la 320 de litri. Ele sunt fabricate în clasa de capacitate 63-140 kNm, în versiuni cu una sau două extensii telescopice.

LIV seria K – Macaralele LIV din seria K se disting de celelalte modele de macarale prin faptul că sunt puternice și robuste. În timpul transportului aceste macarale pot staționa longitudinal pe încărcătură sau zona de încărcare. Sunt distinse de alte macarale ne-pliabile prin rețeaua de alimentare dintre brațul primar și brațul extern. Acest lucru face posibilă creșterea progresivă a puterii în timpul ridicării în poziția orizontală. Macaralele Tajfun LIV K au o varietate mare de sisteme de brațe, extensie telescopică simplă sau dublă, care satisface majoritatea cererilor clienților. Aceste macarale sunt destinate ca macarale reciclare, pentru manipularea deșeurilor, dar și pentru încărcare lemne mici și mari. Sunt fabricate în clasa de capacitate între 90 și 269 kNm și sunt potrivite atât pentru camioane, cât și pentru folosire staționate.

Ne găsiți aici

 

Vă punem la dispoziție cele mai noi și modernizate macarale manufacturate de compania Tajfun LIV din Slovenia. Oferim garanție și metode de plată avantajoase. Pentru informații și comenzi, vă stăm la dispoziție.

CONTACT